СЪДЕБНА ЗАПОВЕД

 

                                            24.01.2012 година  град Разград

 

В   И М Е Т О    Н А     Н А Р О Д А

 

Гр.д. № 2294/2011 г. на РРС

Съдия КОНСТАНТИН КОСЕВ от Районен съд гр. Разград

На основание чл. 18 от Закона за защита срещу домашното насилие съдът като съобрази, че съществува пряка и непосредствена опасност за здравето на ищцата М.С.М., разпореди да се издаде следната:

 

 

ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА:

 

НАЛАГА мярка за ЗАЩИТА на М.С.М. ***, ЕГН ********** срещу осъществявано ДОМАШНО НАСИЛИЕ от Б.Ш.Х. ***, ЕГН **********, като:

ЗАДЪЛЖАВА Б.Ш.Х. ***, ЕГН **********, да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на М.С.М. ***, ЕГН **********.

ЗАБРАНЯВА на Б.Ш.Х. ***, ЕГН **********, да приближава жилището, местоработата и местата за социални контакти и отдих на М.С.М. ***, ЕГН **********, за срок от ОСЕМНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.

ОПРЕДЕЛЯ временно местоживеенето на детето Б. Б.Ш., родено на *** година при майката М.С.М. ***, ЕГН **********.

ЗАДЪЛЖАВА Б.Ш.Х. ***, ЕГН **********, да посещава специализирана програма в Центъра на НПО град Р., ж.к. „О.” № **, като се яви на  първа среща на 01.02.2012 г. от 14:00 часа.

ПРЕДУПРЕЖДАВА Б.Ш.Х. ***, ЕГН **********, за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл. 21, ал. 2 от ЗЗДН, при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението, задържа нарушителя и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

УКАЗВА на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РПУ гр. Разград за изпълнение.

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ: