Р Е Ш Е Н И Е

 

 494                                     04.09.2012 година                   град Разград

 

В   И М Е Т О    Н А     Н А Р О Д А

 

Разградският районен съд                                                  наказателен състав

На     четвърти септември                                                              2012 година

В публично заседание в следния състав:

 

 

                                               ПРЕДСЕДАТЕЛ:  АТАНАС ХРИСТОВ

                               

 

Секретар: Г.М.

Прокурор:

Като разгледа докладваното от съдията

АН дело   713 по описа за 2012 година

 

Р  Е  Ш  И:

 

ПРИЗНАВА Н.С.Х., роден на *** година в с. Бели лом, постоянен адрес ***, но живущ ***, работещ в строителна фирма ЕТ “*****” гр. Разград на длъжност технически ръководител, бълг. гражданин, неосъждан, женен, със средно образование, тел. ********, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на 03.09.2012 година в гр. Разград е извършил проява на дребно хулиганство, поради което на основание чл. 1, ал. 1 от УБДХ му налага АДМИНИСТРАТИВНО НАКАЗАНИЕ ГЛОБА в РАЗМЕР НА 100.00 (СТО) ЛЕВА.

ПРИЗНАВА Ю.К.К., роден на *** ***, постоянен адрес ***, тел. *******, безработен, бълг. гражданин, неженен, с основно образование, неосъждан, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на 03.09.2012 година в гр. Разград е извършил проява на дребно хулиганство, поради което на основание чл. 1, ал. 1 от УБДХ му налага АДМИНИСТРАТИВНО НАКАЗАНИЕ “ЗАДЪРЖАНЕ В СТРУКТУРНО ЗВЕНО НА МВР НА МВР” ЗА СРОК ОТ ДЕСЕТ ДЕНОНОЩИЯ.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване в срок в срок до 24 часа от постановяването му пред Окръжен съд Разград на касационните основания, предвидени в Наказателно-процесуалния кодекс.

НАСРОЧВА делото пред Окръжен съд Разград за 05.09.2012 година от 15.00 часа в случай на обжалване, за което незабавно да се уведоми Окръжна прокуратура - Разград.

 

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ: