О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

Номер                             30.11.2012 г.                                     гр.Разград

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

Разградският районен съд                                                      състав

На двадесет и осми ноември               две хиляди и дванадесета  година        

в публично заседание в състав:

Председател: НЕЛИ ГЕНЧЕВА

Секретар   Г.М.

прокурор

като разгледа докладваното от съдията бр.д.№124 по описа за 2012 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

 

           

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

          ПОСТАНОВЯВЯ привременни мерки, изразяващи се в следното:

ПРЕДОСТАВЯ УПРАЖНЯВАНЕТО НА РОДИТЕЛСКИ ПРАВА  по отношение на малолетния А. Н. П., ЕГН ********** на бащата Н.С.П., ЕГН ********** ***, респ. определя местожителството на детето при него и определя РЕЖИМ НА ЛИЧНИ ОТНОШЕНИЯ    на майката А.М.П., ЕГН **********,*** всяка първа и трета събота и неделя от месеца от 10,00 часа в събота до 18,00 часа в неделя и един месец през лятото по време, което не съвпада с платения годишен отпуск на бащата до приключване на гр.д.№46/2012 г. по описа на РРС с влязло в сила съдебно решение.

ПРЕДОСТАВЯ УПРАЖНЯВАНЕТО НА РОДИТЕЛСКИ ПРАВА  по отношение на малолетния М. Н. П., ЕГН ********** на майката А.М.П., ЕГН **********,***, респ. определя местожителството на детето при него и определя РЕЖИМ НА ЛИЧНИ ОТНОШЕНИЯ    на бащата Н.С.П., ЕГН ********** *** всяка втора и четвърта събота и неделя от месеца от 10,00 часа в събота до 18,00 часа в неделя, както и по пет дни всеки месец в дните между втората неделя и третата събота и един месец през лятото по време, което не съвпада с платения годишен отпуск на майката до приключване на гр.д.№46/2012 г. по описа на РРС с влязло в сила съдебно решение.

ОСЪЖДА А.М.П., ЕГН **********,*** ДА ЗАПЛАЩА  на малолетното си дете А.Н.П., ЕГН **********, действащ чрез своя баща и законен представител Н.С.П., ЕГН ********** *** ежемесечна парична издръжка в размер на 100 лв. /сто лева/ до приключване на гр.д.№46/2012 г. по описа на РРС с влязло в сила съдебно решение.

ОСЪЖДА Н.С.П., ЕГН ********** *** ДА ЗАПЛАЩА  на малолетното си дете М. Н. П., ЕГН ********** действащ чрез своята майка и законен представител А.М.П., ЕГН **********,*** ежемесечна парична издръжка в размер на 100 лв. /сто лева/ до приключване на гр.д.№46/2012 г. по описа на РРС с влязло в сила съдебно решение.

          Определението не подлежи на обжалване.

                    

                                                                              РАЙОНЕН СЪДИЯ: