С Ъ Д Е Б Н А   З А П О В Е Д

 

06.12.2012г. гр.Разград

 

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

         Съдия Атанас Христов от Районен съд Разград, на основание чл.15, ал.2 от Закона за защита срещу домашното насилие като констатира, че решението по гр.д. № 1853/2012 г. подлежи на незабавно изпълнение, разпореди да се издаде следната,

 

З А П О В Е Д  :

 

НАЛАГА мярка за ЗАЩИТА на И.Б.М., ЕГН **********, С. С. М., ЕГН ********** и Ц. С. М., ЕГН **********,***, срещу  М.С.М., ЕГН ********** и Ц.М.М., ЕГН ********** и двамата от гр. Р., ул. Д.**, за осъществено от последните двама  домашно насилие на 24.10.2012 г., изразяващо се в психическо и емоционално насилие, като:

         ЗАДЪЛЖАВА М.С.М., ЕГН ********** и Ц.М.М., ЕГН ********** и двамата от гр. Р., ул. Д. ** да се въздържат от извършване на домашно насилие по отношение на  И.Б.М., ЕГН **********, С. С. М., ЕГН ********** и Ц. С. М., ЕГН **********,***.

           ЗАБРАНЯВА  на М.С.М., ЕГН ********** и Ц.М.М., ЕГН ********** и двамата от гр. Р., ул. Д. **, да приближават до жилището в което живеят децата С. С. М., ЕГН ********** и Ц. С. М., ЕГН **********, находящо се в гр. Р., бул. “В. Л.” № *, вх.*, ет.*, ап.*, до училищата на децата – ОУ”Н. И.” и ПМГ – Р. и местата за социален отдих и контакти, посещаване от децата, ЗА СРОК ОТ ТРИ МЕСЕЦА, като отхвърля искането този срок да бъде 18 месеца.

             ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ  искането да се забрани на М.С.М., ЕГН ********** и Ц.М.М., ЕГН ********** да приближават И.Б.М. с ЕГН **********, жилището й и местата й на социални контакти и отдих.

         ПРЕДУПРЕЖДАВА М.С.М., ЕГН ********** и Ц.М.М., ЕГН ********** и двамата от гр. Р., ул. Д. № 30  за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителя и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

         Препис от заповедта да се връчи на страните.

 

                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: