З А П О В Е Д

№ 252

 

гр. Разград, 01.08.2013г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЗГРАДСКИЯТ РАЙОНЕН СЪД, на основание чл. 15, ал.2 от ЗЗДН, като констатира, че решение от 01.08.2013г. по гр.д. № 1204/2013г. на Районен съд - Разград подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА по ЗЗДН

 

НАЛАГА мярка за ЗАЩИТА на Н.К.Р., ЕГН **********, с постоянен адрес ***, срещу Р.Й.З., ЕГН **********, с постоянен адрес ***, за осъществено от последния домашно насилие на 14.07.2013 г., изразяващо се във физическо, психическо и емоционално насилие, като:

         ЗАДЪЛЖАВА Р.Й.З., ЕГН с постоянен адрес ***, да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на  Н.К.Р., ЕГН **********, с постоянен адрес ***.

ОТСТРАНЯВА Р.Й.З., ЕГН **********  с постоянен адрес ***, от съвместно обитаваното с молителката Н.К.Р. ***, ЗА СРОК ОТ ОСЕМНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.

ЗАБРАНЯВА на Р.Й.З., ЕГН **********,   с постоянен адрес ***, да приближава Н.К.Р., ЕГН **********, жилището в което живее Н.К.Р., ЕГН **********, находящо се в с. С., общ. К., ул. А. **, и местата за социален отдих и контакти на молителя Н.К.Р., ЕГН **********, на разстояние по-малко от 150 метра, ЗА СРОК ОТ ОСЕМНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.

         ПРЕДУПРЕЖДАВА Р.Й.З., ЕГН **********,   с постоянен адрес ***,  за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителя и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

ЗАПОВЕДТА за защита подлежи на незабавно изпълнение.

                    

                                                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: