Р Е Ш Е Н И Е

 

                                        02.10.2013 година                  град Разград

 

В   И М Е Т О    Н А     Н А Р О Д А

 

Разградският районен съд                                                  наказателен състав

На                    втори  октомври                                                2013 година

В публично заседание в следния състав:

 

 

                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ: СВЕТЛАНА ЧОЛАКОВА

Секретар: Ж.Р.

Прокурор:

Като разгледа докладваното от съдията

АНД дело           746 по описа за 2013 година

 

Р  Е  Ш  И:

 

ПРИЗНАВА  нарушителят  И.  Б.И.  роден на *** ***, български гражданин,  с основно образование, неженен, работещ, неосъждан,   ЕГН **********  ЗА ВИНОВЕН  в това, че на 01.10.2013 г. в гр. Разград    е извършил проява на дребно хулиганство, изразяваща се в употреба на ругатни и псувни на публично място,      поради което и на основание чл. 1 ал.1 т.2 от УБДХ            му налага наказание ГЛОБА  в размер на 150 /СТО  И  ПЕТДЕСЕТ/ лева.                                                            ПРИЗНАВА  нарушителят    А.Г.П.  роден на ***г***,  със средно образование, женен, безработен,  осъждан, ЕГН **********    ЗА ВИНОВНИ , в това, че на 01.10.2013 г. в гр. Разград   е  извършил проява на дребно хулиганство, изразяваща се в употреба на ругатни и псувни на публично място,               поради което на основание чл. 1, ал.1 т.1  от  УБДХ  му   налага  наказание “Задържане в структурно звено на МВР”   за срок от ПЕТ  ДЕНОНОЩИЯ.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване в срок от 24 часа от постановяването му пред Окръжен съд Разград на касационните основания, предвидени в Наказателно процесуалния кодекс.

НАСРОЧВА делото пред Окръжен съд Разград за  04.10.2013г. от 14.00 часа в случай на обжалване, за което незабавно се уведоми Окръжна прокуратура - Разград.    

             

         РАЙОНЕН СЪДИЯ: