Р Е Ш Е Н И Е

 

                                        14.10.2013 година                  град Разград

 

В   И М Е Т О    Н А     Н А Р О Д А

 

Разградският районен съд                                                  наказателен състав

На   четиринадесети  октомври                                                      2013 година

В публично заседание в следния състав:

 

                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ: НИКОЛАЙ БОРИСОВ

Секретар: Г.А.

Прокурор:

Като разгледа докладваното от съдията

АНД дело       778  по описа за 2013 година

 

Р  Е  Ш  И:

 

            ПРИЗНАВА нарушителите Ю.Ю.Б., ЕГН********** и К.К.Х., ЕГН **********  ЗА ВИНОВНИ в това, че на 12.10.2013 г.  в гр. Разград са извършили проява на дребно хулиганство, по смисъла на чл. 1, ал. 2 от УБДХ,  поради което на основание чл. 1, ал.1, т. 1 от  УБДХ  НАЛАГА на Ю.Ю.Б.  административно наказание “Задържане в структурно звено на Министерството на вътрешните работи” за срок от 3 денонощия, а на К.К.Х. административно наказание “Задържане в структурно звено на Министерството на вътрешните работи” за срок от 5 денонощия.

ПРИЗНАВА нарушителят  Р.А.М., ЕГН ********** за НЕВИНОВЕН в това на 12.10.2013 г.  в гр. Разград да е извършил проява на дребно хулиганство, по смисъла на чл. 1, ал. 2 от УБДХ и НЕ му НАЛАГА НАКАЗАНИЕ.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване в срок от 24 часа от постановяването му пред Окръжен съд Разград на касационните основания, предвидени в Наказателно процесуалния кодекс.

НАСРОЧВА делото пред Окръжен съд Разград за 17.10.2013 г.  от 14.00 часа в случай на обжалване, за което незабавно се уведоми Окръжна прокуратура - Разград.

 

                  

         РАЙОНЕН СЪДИЯ: