С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

01.10.2013 г.  гр.Разград

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

            Гр.д. №     1440/2013 г. на РРС.

            Съдия Светлана Чолакова от Районен съд Разград

            НА основание чл.16  от Закона за защита от домашното насилие  като взе предвид постановеното определение по гр.д. № 1381/2013 г., което подлежи на незабавно изпълнение, Съдът разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА  НЕЗАБАВНА ЗАЩИТА:

 

НАЛАГА мярка за  ЗАЩИТА на С.Б.Т., ЕГН **********,*** срещу осъщественото спрямо нея домашно насилие от П.П.П., ЕГН**********,***  като

            ЗАДЪЛЖАВА П.П.П., ЕГН**********, да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на С.Б.Т., ЕГН **********,***.

ОТСТРАНЯВА П.П.П., ЕГН********** от съвместно обитваното жилище в гр. Р.*******

            ЗАБРАНЯВА П.П.П., ЕГН********** да приближава С.Б.Т., ЕГН **********, жилището, местоработата- ******** както и местата за социални контакти.

ЗАДЪЛЖАВА П.П.П. , ЕГН ********** да посещава специализирана програма към Консултативен център по проблемите на домашното насилие към Център НПО в гр. Разград,  жк „Освобождение” № 34, като се яви на първа среща на 09.10.2013 г. от 14,00 ч.

            ПРЕДУПРЕЖДАВА П.П.П., ЕГН********** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

            Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

            УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

            Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РУП Разград  за изпълнение.

 

                                                                                  РАЙОНЕН СЪДИЯ: