СЪДЕБНА ЗАПОВЕД

 

                                      19.11.2013 година,  гр. Разград

 

В   И М Е Т О    Н А     Н А Р О Д А

        

Съдия Светлана Чолакова от Районен съд гр. Разград

                   НА основание чл. 18, ал. 1 от Закона за защита от домашно насилие, като констатира, че решението  по гр. д. №  1723/2013 г. подлежи на незабавно изпълнение разпореди, да се издаде следната

 

З А П О В Е Д:

        

            НАЛАГА мярка за  ЗАЩИТА на    З.З.Г., ЕГН **********     с постоянен адрес ***,          срещу осъществявано ДОМАШНО НАСИЛИЕ  от  В.С.М., ЕГН ********** ***,             като:

         ЗАДЪЛЖАВА В.С.М., ЕГН ********** ***,                да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на   З.З.Г., ЕГН **********     с постоянен адрес ***,    

ЗАБРАНЯВА    на В.С.М., ЕГН********** ***,     да приближава жилището, находящо се на   гр.Разград, ул.”*********,         местоработата и местата за социални контакти и отдих на  З.З.Г., ЕГН **********         за срок  ДВАНАДЕСЕТ  МЕСЕЦА.

ВРЕМЕННО ОПРЕДЕЛЯ местоживеенето на детето А. В. М., ЕГН********** при майката З.З.Г., ЕГН ********** ***»******за срок от ДВАНАДЕСЕТ МЕСЕЦА, като срещите на бащата с него да се извършват в присъствието на социален работник, за което да бъде уведомена Дирекция «Социално подпомагане « Разград.

           ПРЕДУПРЕЖДАВА  В.С.М., ЕГН ********** ***,   за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

         Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

         УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

         Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РПУ Разград  за изпълнение.

                  

 

        

 

                                                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: