С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

12.02.2014 г.   гр.Разград

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

            Гр.д. №         27     /2014 г. на РРС.

            Съдия НЕЛИ ГЕНЧЕВА от Районен съд Разград

            НА основание чл.15, ал.2  от Закона за защита от домашното насилие  като взе предвид постановеното решение по гр.д. №   27  /2014 г., което подлежи на незабавно изпълнение, Съдът разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА  ЗАЩИТА:

 

НАЛАГА мярка за  ЗАЩИТА на  Ш.А.И., ЕГН ********** *** от ДОМАШНО НАСИЛИЕ, осъществено от Х.М.Х., ЕГН **********  на 05.01.2014 като:

            ЗАДЪЛЖАВА Х.М.Х., ЕГН ********** да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на  Ш.А.И., ЕГН ********** ***.

ОТСТРАНЯВА Х.М.Х., ЕГН ********** от жилището, находящо се в с.*****, общ.Лозница,**** за срок от ШЕСТ МЕСЕЦА, считано от влизане в сила на съдебното решение.

ЗАБРАНЯВА на Х.М.Х., ЕГН **********  да приближава жилището, местоработата и местата за социални контакти и отдих на Ш.А.И.,***, общЛлозница, ул.”******* за срок от ШЕСТ МЕСЕЦА, считано от влизане в сила на съдебното решение.

            ПРЕДУПРЕЖДАВА Х.М.Х., ЕГН ********** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителя и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

            Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

            УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта при условията на ПП на ЗЗДН.

            Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РПУ Лозница.

 

         

 

                                                          РАЙОНЕН СЪДИЯ: