З А П О В Е Д

 

221

 

гр. Разград, 17.07.2014г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЗГРАДСКИЯТ РАЙОНЕН СЪД, на основание чл. 15, ал.2 от ЗЗДН, като констатира, че решение от 17.07.2014г. по гр.д. № 1092/2014г. на Районен съд - Разград подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА по ЗЗДН

 

НАЛАГА мярка за ЗАЩИТА на Н.Х.О., ЕГН **********, с постоянен адрес гр. Р. *******,

срещу Е.С.Р., ЕГН ********** ***, за осъществено от последния домашно насилие на 18.06.2014 г., , като:

ЗАДЪЛЖАВА Е.С.Р., ЕГН ********** *** да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на Н.Х.О., ЕГН **********, с постоянен адрес гр. Р. *******.

ОТСТРАНЯВА Е.С.Р., ЕГН ********** от съвместно обитаваното жилище находящо се на адрес гр. Р. *******, ЗА СРОК ОТ ОСЕМНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.

ЗАБРАНЯВА на Е.С.Р., ЕГН **********, с постоянен адрес гр. Р. *******  да приближава на разстояние по - малко от 100 м. /сто метра/ до Н.Х.О., ЕГН **********, жилището в което живее Н.Х.О., ЕГН **********, находящо се в гр. Р. *******, както и до местоработата и местата за социален отдих и контакти, посещавани от Н.Х.О., ЕГН **********, ЗА СРОК ОТ ОСЕМНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.

ЗАДЪЛЖАВА Е.С.Р., ЕГН ********** ***, да посещава специализирана програма към Консултативния център по проблемите на домашното насилие към центъра на НПО в Разград, находящ се в гр. Разград, ж.к. Освобождение № 34

ПРЕДУПРЕЖДАВА Е.С.Р., ЕГН ********** ***, за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителя и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

ЗАПОВЕДТА за защита подлежи на незабавно изпълнение.

                   

                                                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: