С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

29.04.2015 г.   гр.Разград

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

            Гр.д. №             277 /2015 г. на РРС.

            Съдия НЕЛИ ГЕНЧЕВА от Районен съд Разград

            НА основание чл.18  от Закона за защита от домашното насилие  като взе предвид постановеното решение по гр.д. №   277/2015 г., което подлежи на незабавно изпълнение, Съдът разпореди да се издаде следната

ЗАПОВЕД ЗА  ЗАЩИТА:

НАЛАГА мярка за  ЗАЩИТА на  М.Ц.К., ЕГН ********** *** срещу  Н.М.К., ЕГН ********** *** като:

            ЗАДЪЛЖАВА Н.М.К., ЕГН ********** *** да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение М.Ц.К., ЕГН ********** ***.

            ЗАБРАНЯВА на Н.М.К., ЕГН ********** *** да приближава жилището на М.Ц.К., ЕГН ********** ***  местоработата й – Областна дирекция по безопасност на храните гр.Разград, както и местата за социални контакти и отдих на същата за срок от ОСЕМНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.

            ЗАДЪЛЖАВА Н.М.К., ЕГН ********** *** да посищава специализирана програма към Консултативен център по проблемите на домашното насилие към Център на НПО в Разград, находящ се в гр.Разград, ж.к.”Освобождение”, №34, където следва се яви на 13.05.2015 г. от 14,00 часа.

ПРЕДУПРЕЖДАВА Н.М.К., ЕГН ********** *** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителя и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

            Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

            УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

            Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РПУ Разград.

 

                                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: