Р Е Ш Е Н И Е

 

Номер  177                 13.05.2015  г.              гр.Разград

 

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

Разградският районен съд на 30.04.2015 г. в публично заседание в състав:

Председател:  Атанас Христов

Секретар:     Г.М.

Прокурор:

като разгледа докладваното от съдията гр.д. № 2005 по описа за 2014 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

Р Е Ш И:

 

ИЗМЕНЯ определения с протоколно Определение от 05.12.2012г. по гр.д. № 164/2012г. по описа на Районен съд – Разград режим на лични отношения, между А.К.К., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес *** и детето Е. Ю. Т., ЕГН **********, както следва: 

1.     От „всяка седмица в месеца от 18 часа на петъчния ден до 20 часа  на неделния” на всяка първа и трета седмица в месеца от 18 часа на петъчния ден до 20 часа  на неделния”, като оставя без уважение искането за РЛО  „два пъти в месеца от 9 до 18 часа” в съботния ден”, като неоснователно и недоказано.

2.     От „два месеца през  лятото, когато бащата не е в платен годишен отпуск” на един месец през лятото, когато бащата не е в платен годишен отпуск”, като оставя без уважение искането за РЛО  от „20 дни през лятото когато бащата не е в платен годишен отпуск”, като неоснователно и недоказано.

 ОТХВЪРЛЯ искането за отпадането от РЛО на 5 -те дни по Коледа или Нова година, като неоснователно и недоказано.     

ОСЪЖДА А.К.К., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, ДА ЗАПЛАТИ на Ю.Б.Т., ЕГН  **********,***, сумата от 372 лв. /триста седемдесет и два лева/, представляващи сторени деловодни разноски, съразмерно с уважената част от иска, като отхвърля искането за присъждане на разноски за разликата до първоначално предявения размер от 744 лв., като неоснователно.

Препис от решението да се връчи на страните, на осн. чл. 7, ал.2 ГПК.

Решението може да бъде обжалвано пред Окръжен съд Разград в двуседмичен срок от връчването му на страните.

 

                                               РАЙОНЕН СЪДИЯ: