ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА по ЗЗДН

 

248

 

гр. Разград, 25.06.2015г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЗГРАДСКИЯТ РАЙОНЕН СЪД, на основание чл. 15, ал.2 от ЗЗДН, като констатира, че решение от № 248 от 25.06.2015 г. по гр.д. № 969/2015 г. на Районен съд - Разград подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА по ЗЗДН

 

НАЛАГА мярка за ЗАЩИТА на Д.Р.С., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***,

срещу :

Д.Д.С., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, за осъществено от последния домашно насилие на 01.06.2015г.,

като:

ЗАДЪЛЖАВА Д.Д.С., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес *** да се въздържа от извършване на домашно насилие.

ОТСТРАНЯВА Д.Д.С., ЕГН ********** от съвместно обитаваното жилище находящо се на адрес с. Стражец, общ. Разград, обл. Разград, ул. **************, ЗА СРОК ОТ ОСЕМНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.

При отказ на Д.Д.С., ЕГН **********   да предаде ключовете от жилище находящо се на адрес с. Стражец, общ. Разград, обл. Разград, ул. **************, ключовете да се изземват от полицейските служители определени от Началника на районното управление на Министерството на вътрешните работи по местонахождението на жилището, на основание чл. 8, ал.5 от Правилника за прилагане на Закона за защита от домашното насилие.

ЗАБРАНЯВА на Д.Д.С., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, да приближава на разстояние по - малко от 100 м. /сто метра/ до:

-              Д.Р.С., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, 

-             жилището в което живее Д.Р.С., ЕГН **********,***,

-             както и до местата за социален отдих и контакти, посещавани от Д.Р.С., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***.

ЗАДЪЛЖАВА Д.Д.С., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес *** да посещава специализирани програми организирани от Консултативния център по проблемите на домашното насилие към Сдружение "ЦЕНТЪР НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В РАЗГРАД", на адрес град Разград, жк "Освобождение" блок 34, партерен етаж.

ПРЕДУПРЕЖДАВА Д.Д.С., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.3 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

ЗАПОВЕДТА за защита подлежи на незабавно изпълнение.

                   

                                                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: