СЪДЕБНА  ЗАПОВЕД

                                    04.02.2016 година,  гр. Разград

 

В   И М Е Т О    Н А     Н А Р О Д А

        

Съдия Николай  Б. ***

                   НА основание чл. 18, ал. 1 от Закона за защита от домашно насилие, като констатира, че решението  по гр. д. №  1336/2015 г. подлежи на незабавно изпълнение разпореди, да се издаде следната

 

З А П О В Е Д:

 

           НАЛАГА мярка за  ЗАЩИТА на  В.Ц.И.  ЕГН **********, Ц. Д. И. ЕГН ********** и И.Д. И. ЕГН **********  и тримата от гр. Разград  на основание чл.18 ал.1 от ЗЗДН, като:

         ЗАДЪЛЖАВА Д.Ц.И. ***  да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на В.Ц.И.  ЕГН **********, Ц. Д. И. ЕГН ********** и И. Д. И. ЕГН **********  и тримата от гр. Разград.

           ОТСТРАНЯВА Д.Ц.И. ЕГН ********** от съвместно обитаваното с В.Ц.И.  ЕГН **********, Ц. Д. И. ЕГН ********** и И.Д. И. ЕГН **********, семейно жилище, находящо се в гр. Разград, ул. „*****за срок от  ДВАНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.

         ЗАБРАНЯВА на Д.Ц.И. ЕГН ********** да приближава жилището на В.Ц.И.  ЕГН **********, Ц.Д. И. ЕГН ********** и И.Д. И. ЕГН **********, находящо се в гр. Разград, ул. „ *****, както и местоработата, местата за социални контакти и отдих на молителката и учебното заведение на молителите – ПТГ ***** „ – Разград,  за срок  от ДВАНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.                                        ОПРЕДЕЛЯ временно местоживеенето на децата Ц.Д. И. ЕГН ********** и И.Д. И. ЕГН ********** при майката В.Ц.И.  ЕГН ********** ***6.

            ПРЕДУПРЕЖДАВА Д.Ц.И. ЕГН ********** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителя и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

         Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

         УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта при условията на Правилника за прилагане на ЗЗДН.

         Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РУ на МВР Разград.

 

        

                                                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: