С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

 

19.04.2016 г.  гр.Разград

 

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

            Гр.д. №   469 /2016 г. на РРС.

            Съдия  Светлана Чолакова  от Районен съд Разград

            НА основание чл. 16  от Закона за защита срещу домашното насилие  като взе предвид постановеното определение по гр.д. № 469/2016 г., което подлежи на незабавно изпълнение, Съдът разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА  НЕЗАБАВНА ЗАЩИТА:

 

НАЛАГА мярка за  ЗАЩИТА на Й.М.К., ЕГН **********, лично и като законен представител на К. К.К., ЕГН **********, и двамата от гр. Разград, *************, срещу осъществявано ДОМАШНО НАСИЛИЕ от  К.О.К., ЕГН **********, и А.А. ***.

ЗАДЪЛЖАВА К.О.К., ЕГН **********, и А.А. ***,  да се въздържат от извършване на домашно насилие по отношение на Й.М.К., ЕГН **********, лично и като законен представител на К. К.К., ЕГН **********, и двамата от гр. Разград, *************.

            ЗАБРАНЯВА на  К.О.К., ЕГН **********, и А.А. ***, да приближават жилището в *************, местоработата, и местата за социални контакти и отдих на Й.М.К., ЕГН **********, за срок от ДЕСЕТ МЕСЕЦА, считано от влизане в сила на съдебното решение.

            ЗАДЪЛЖАВА К.О.К., ЕГН **********, да посещава специализирана програма в Центъра на НПО след предварителна уговорка на тел. 0898 552688 до 25.04.2016 година.

            ПРЕДУПРЕЖДАВА  К.О.К., ЕГН **********, и А.А. ***, за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

            Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

            УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

            Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РУ на МВР гр.  Разград  за изпълнение.

 

           

 

                                                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: