С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

15.04.2016 г.   гр.Разград

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

            Гр.д. №        620      /2016 г. на РРС.

            Съдия ПАВЛЕТА Д. от Районен съд Разград

            НА основание чл.18 от Закона за защита срещу домашното насилие Съдът като съобрази, че решение от 15.04.2016 г. по гр.д. № 620 /2016 г. на РРС подлежи на незабавно изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА:

             ЗАДЪЛЖАВА В.В.В., ЕГН **********,  с адрес ***  да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на М.Д.В., ЕГН **********, с адрес ***

 ОТСТРАНЯВА В.В.В., ЕГН ********** от съвместно обитаваното с М.Д.В., ЕГН ********** жилище, находящо се в с. С.** за срок от ШЕСТ МЕСЕЦА, считано от влизане в сила на съдебното решение по гр.дело № 620/2016 г.

ЗАБРАНЯВА на В.В.В., ЕГН ********** да приближава М.Д.В., ЕГН **********, обитаваното от  нея жилище, находящо се в с. С.** и местоработата й – „М“ ООД гр. Р.** на по – малко от 100 м. за срок от ШЕСТ МЕСЕЦА, считано от влизане в сила на съдебното решение по гр.дело № 620/2016 г.

 

            ПРЕДУПРЕЖДАВА  В.В.В., ЕГН ********** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителя и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

            Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

            УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта при условията на Правилника за прилагане на Закона за защита от домашното насилие.

            Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РУ на МВР Разград.

                                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: