Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

 

 344, 14.06.2016 г., град Разград

 

В   И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

 РАЗГРАДСКИЯТ РАЙОНЕН СЪД на четиринадесети юни                                 две хиляди и шестнадесета година, в публично заседание в следния състав:

 

                                                               председател:Атанас Христов                                                                        

 Секретар: П.Т.

 Прокурор:    

 като разгледа докладваното от председателя а.н.дело № 508 по описа за 2016 г. на районен съд – Разград,

 

                                                      Р    Е    Ш   И:

 

ПРИЗНАВА нарушителите:

1. П.А.П. – ЕГН **********, род. на ***г***, с пост. адрес ***П. Богданов № ***, тел. ***, бълг. гражданин, осъждан, неженен, със средно образование, работи но без сключен трудов договор.

2.П.Д.Я. – ЕГН **********, род. на ***г. в гр. Русе, с постоянен и настоящ адрес ***, тел. ***, бълг. гражданин, неосъждан, разведен, с основно образование, пенсионер по болест,

3.Т.К.С. – ЕГН **********, род. на ***г. в гр. търговище, с постоянен и настоящ адрес:***, тел. ***, бълг. гражданин, осъждан, неженен но живущ на семейни начала, работи в Стройексперт ООД Разград, на длъжност строителен работник, със средно образование,

за ВИНОВНИ в това, че на 13.06.2016 г. около 17.00 ч. в гр.Разград, в района на градския парк до Ронда са извършили проява на дребно хулиганство, поради което и на основание чл. 1, ал. 1, т. 1 и т. 2 УБДХ им НАЛАГА административно наказание, както следва:

на П.А.П., ЕГН ********** и Т.К.С. ЕГН ********** -  ЗАДЪРЖАНЕ за срок от 15 /петнадесет/ денонощия в структурно звено на Министерството на вътрешните работи.

на Т.К.С. ЕГН ********** -  ЗАДЪРЖАНЕ за срок от 15 /петнадесет/ денонощия в структурно звено на Министерството на вътрешните работи,

на П.Д.Я., ЕГН ********** - ГЛОБА в размер на 500.00 /петстотин/ лева.

Решението подлежи на обжалване в срок до 24 часа от постановяването му пред Окръжен съд – Разград на касационните основания, предвидени в Наказателно процесуалния кодекс.

В случай на обжалване, насрочва делото пред Окръжен съд – Разград за 17.06.2016 г. от 14.00 ч.

 

                                                                    РАЙОНЕН СЪДИЯ: