С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

 

16.08.2016 г.  гр.Разград

 

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

            Гр.д. №  1415/2016г. на РРС.

            Съдия Константин Косев  от Районен съд Разград

            НА основание чл. 15, ал. 2  от Закона за защита срещу домашното насилие  като взе предвид постановеното решение по гр.д. № 1415/2016 г., което подлежи на незабавно изпълнение, Съдът разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА  НЕЗАБАВНА ЗАЩИТА:

 

        НАЛАГА мярка за  ЗАЩИТА на А.Д.М., ЕГН ********** и Д. М. Д. ЕГН **********, с адрес за призоваване гр. Р., ул.**, вх.*, ет.*, ап.*, срещу осъществявано ДОМАШНО НАСИЛИЕ от М.Д.Д., ЕГН ********** ***

         ЗАДЪЛЖАВА М.Д.Д., ЕГН ********** *** да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на А.Д.М., ЕГН ********** и Д.М. Д. ЕГН **********.

         ЗАБРАНЯВА на М.Д.Д., ЕГН ********** *** да приближава жилището, обитавано от ищците, находящо се в гр. Р., ул. **, вх.*, ет.*, ап.* , местоработата и местата за социални контакти и отдих на А.Д.М., ЕГН ********** за срок от осем месеца.

            ОПРЕДЕЛЯ временно местоживеенето на детето   Д. М. Д. ЕГН ********** при майката А.Д.М., ЕГН ********** с адрес *** за срок от една година.

             ПРЕДУПРЕЖДАВА М.Д.Д., ЕГН ********** *** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

            Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

            УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

            Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РПУ Исперих  за изпълнение.

 

           

 

                                                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: