СЪДЕБНА  ЗАПОВЕД

                                    14.09.2016 година,  гр. Разград

 

В   И М Е Т О    Н А     Н А Р О Д А

        

Съдия Светлана Чолакова от Районен съд гр. Разград

                   НА основание чл. 16, ал. 1 от Закона за защита от домашно насилие, като констатира, че решението  по гр. д. №  1475/2016 г. подлежи на незабавно изпълнение разпореди, да се издаде следната

 

З А П О В Е Д:

 

НАЛАГА мярка за ЗАЩИТА на Г.Ю.Р., ЕГН **********,*** 21 срещу осъществено за периода след 18.07.2016 г. до края на м. юли 2016 г. в с. Езерче, общ. Цар Калоян ДОМАШНО НАСИЛИЕ от Е.Х.Р., ЕГН**********,***   като:

          ЗАДЪЛЖАВА Е.Х.Р., ЕГН**********,***, да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на Г.Ю.Р., ЕГН **********,***.

            ЗАБРАНЯВА на Е.Х.Р., ЕГН**********,***  да приближава жилището, което Г.Ю.Р., ЕГН ********** *** №3, местоработата в гр.Търговище завод “Тракия глас България”, както и местата за социални контакти и отдих на същата, за срок от ДВАНАДЕСЕТ МЕСЕЦА от влизане в сила на решението.

         ЗАДЪЛЖАВА Е.Х.Р., ЕГН**********,*** да посещава специализирани програми на консултативния център по проблемите на домашното насилие към Центъра на НПО Разград, като следва да установи контакт до 20.09.2016 г. на телефон 0898552688.   

ПРЕДУПРЕЖДАВА Е.Х.Р., ЕГН********** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

            УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

         Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РУ”П” Разград  за изпълнение, както и за сведение на Центъра на НПО Разград.

           

 

        

                                                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: