С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

02.11.2016 г.  гр.Разград

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

            Гр.д. №        1938         /2016 г. на РРС.

            Съдия НЕЛИ ГЕНЧЕВА от Районен съд Разград

            НА основание Закона за защита срещу домашното насилие Съдът като съобрази, че решение №   от 02.11.2016 г. по гр.д. №  1938     /2016 г. подлежи на незабавно изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА:

 

НАЛАГА мярка за  ЗАЩИТА  на Н.Ф.Г., ЕГН ********** ***  за извършени от Б.Г.И., ЕГН ********** *** прояви на домашно насилие на 07.09. и 21.09.2016 г. в гр.Разград,   като:

            ЗАДЪЛЖАВА Б.Г.И., ЕГН ********** *** да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на  Н.Ф.Г., ЕГН ********** .

            ЗАБРАНЯВА на Б.Г.И., ЕГН ********** *** да приближава жилището, местоработата 9 „***********ЕАД и местата за социални контакти и отдих на Н.Ф.Г., ЕГН ********** *** за срок от ЕДНА  ГОДИНА, считано от влизане в сила на съдебното решение.

            ЗАДЪЛЖАВА Б.Г.И., ЕГН ********** *** да посещава специализирана програма към Консултативен център по проблемите на домашното насилие към Център на НПО в Разград, ж.к.“Освобождение“, №34.

            ПРЕДУПРЕЖДАВА Б.Г.И., ЕГН ********** *** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението,  задържа нарушителя и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

            Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

            УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

            Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РУ на МВР Разград.

 

                                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: