ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА по ЗЗДН

 

 

гр. Разград, 24.11.2016 г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЗГРАДСКИЯТ РАЙОНЕН СЪД, на основание чл. 15, ал.2 от ЗЗДН, като констатира, че решение № 440 от 24.11.2016 г. по гр.д. № 2009/2016 г. по описа на районен съд - Разград подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА по ЗЗДН

 

НАЛАГА мярка за ЗАЩИТА на В.М.И., ЕГН ********** и А.О.А., ЕГН **********,  и двете с постоянен и настоящ адрес ***,

срещу С.А. И., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, със съдебен адрес ***,

за осъществено от последния домашно насилие на 23.09.2016 г.,

като:

ЗАДЪЛЖАВА С.А. И., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, със съдебен адрес ***, да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на В.М.И., ЕГН ********** и А.О.А., ЕГН **********,  и двете с постоянен и настоящ адрес ***.

ЗАБРАНЯВА, за срок от ОСЕМНАДЕСЕТ МЕСЕЦА, на С.А. И., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, със съдебен адрес ***, да приближава на разстояние по - малко от 100 м. /сто метра/ до:

-        В.М.И., ЕГН **********,

-        А.О.А., ЕГН **********,

-             жилището в което живеят В.М.И., ЕГН ********** и А.О.А., ЕГН ********** ***.

- местоработата и местата за социални контакти и отдих на В.М.И., ЕГН ********** и А.О.А., ЕГН **********.

ЗАДЪЛЖАВА С.А. И., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, със съдебен адрес *** да посещава специализирана програма към Консултативен център по проблемите на домашното насилие към Център на НПО в Разград, ж.к.“Освобождение“, №34.

ПРЕДУПРЕЖДАВА С.А. И., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, със съдебен адрес ***, за последиците от неизпълнението на заповедта - на основание чл.21, ал.2 ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

ЗАПОВЕДТА за защита подлежи на незабавно изпълнение и обжалването не спира изпълнението на заповедта, на осн. чл. 17, ал.3 ЗЗДН.

                   

                                                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: