С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

 

    28.11.2016 г. гр.Разград

 

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

            Гр.д. №   2011/2016 г. на РРС.

            Съдия Светлана Чолакова от Районен съд Разград

            НА основание Закона за защита от домашното насилие  като взе предвид постановеното решение по гр.д. № 2011/2016 г., което подлежи на незабавно изпълнение, съдът разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА  НЕЗАБАВНА ЗАЩИТА:

 

           НАЛАГА мярка за  ЗАЩИТА на Ц.К.С., ЕГН **********,***, и на децата  Г.А.И., ЕГН ********** и П.А.И., ЕГН **********, срещу осъществена спрямо тях на 23.09.2016 година от А.И.С., ЕГН ********** *** проява на домашно насилие като:

            ЗАДЪЛЖАВА А.И.С., ЕГН ********** да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на Ц.К.С., ЕГН **********,*** и децата  Г.А.И., ЕГН ********** и П.А.И., ЕГН **********.

            ЗАБРАНЯВА на А.И.С., ЕГН ********** да приближава на по-малко от 100 метра жилището, местоработата и местата за социални контакти и отдих на Ц.К.С., ЕГН **********,***,  за срок от   ШЕСТНАДЕСЕТ МЕСЕЦА, считано от влизане в сила на решението.

ЗАДЪЛЖАВА А.И.С., ЕГН ********** да посещава специализирана програма на консултативния център по проблемите на домашно насилие към Центъра на НПО гр. Разград, като следва да установи контакт с тях на тел. 0898552688, 0899187068, в срок до 05.12.2016 година.

            ПРЕДУПРЕЖДАВА А.И.С., ЕГН ********** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителя и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

            Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

            УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

            Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РУ МВР Разград  за изпълнение, както и на НПО гр. Разград.

 

           

 

                                                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: