П Р И С Ъ Д А

 

 

                                            2017 година                               град Разград

 

В   И М Е Т О    Н А     Н А Р О Д А

 

Разградският районен съд                                                 наказателен състав На             шести  април                           2017  година

В публично заседание в следния състав:

 

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: НИКОЛАЙ БОРИСОВ

 

Секретар: Ж.Р.

Прокурор:  ЛЮБОМИР ГЕОРГИЕВ                                                      Като разгледа докладваното от съдията

НОХ   дело      1043    по описа за 2016  година

 

 

 

П Р И С Ъ Д И:

        

 

ПРИЗНАВА подсъдимият Е.А.Р. – роден на *** ***, български гражданин, с начално образование, безработен, неженен, осъждан, ЕГН ********** ЗА ВИНОВЕН в това, че на 08.11.2015 г. в землището на гр. Цар Калоян, е управлявал МПС – лек автомобил “Фолксваген голф” с рег. № ******, без да притежава СУМПС, като деянието е извършено в едногодишния срок от наказването му по административен ред за управление на МПС без да притежава съответно СУМПС с НП № 15 -1075-000520/23.07.2015 г. на началник сектор “ПП” при ОДМВР Разград, влязло в законна сила на 18.09.2015 г. – престъпление по чл.343в, ал.2 от НК,  поради което и на основание чл. 54 и чл.36 от НК му налага наказание „ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА” в размер на ДВЕ ГОДИНИ И ШЕСТ МЕСЕЦА, което да изтърпи при първоначален „СТРОГ” режим в затворническо заведение от закрит тип, както и „ГЛОБА”  в размер на 1 000  /ХИЛЯДА/ лева.

НА ОСНОВАНИНЕ чл. 68 ал.1 от НК ПРИВЕЖДА В ИЗПЪЛНЕНИЕ присъдата по НОХД  467/2016г. по описа на РС Разград, с наказанието „ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА” в размер на  ОСЕМ МЕСЕЦА,  което Е.А.Р., ЕГН ********** ,  следва да изтърпи отделно  при първоначален „ОБЩ” режим в затворническо заведение от закрит тип.  

 

ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране в 15 дневен срок от днес пред РОС.

 

 

 

 

                                    РАЙОНЕН СЪДИЯ: