С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

                                                       , 27.06.2017г., гр.Разград

 

                                           В   И М Е Т О    Н А    Н А Р О Д А

      

                   Районен съдия Светлана Чолакова от Разградският районен съд                      

 

            На основание чл.15 ал.2 от Закона за защита срещу домашното насилие като констатира, че решението по гр.д.№ 569/2017г. подлежи на незабавно изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

                                                         З А П О В Е Д :

 

              НАЛАГА мярка за незабавна защита на Я.П.С., ЕГН **********, адрес *** срещу осъществявано ДОМАШНО НАСИЛИЕ от Р.Й.С., ЕГН **********, адрес ***.

             ЗАДЪЛЖАВА Р.Й.С., ЕГН **********, адрес *** да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на Я.П.С., ЕГН **********, адрес ***.

             ЗАБРАНЯВА на Р.Й.С., ЕГН **********, адрес *** да приближава до жилището, в което живее Я.П.С., ЕГН **********,***, както и местата за социален отдих и контакти, посещавани от молителката в гр.Р. за срок от 12 /дванадесет/ месеца, считано от влизане в сила на решението.

ЗАДЪЛЖАВА Р.Й.С., ЕГН **********, адрес ***, да посещава специализирана програма в центъра на НПО гр. Р. след предварителна уговорка на тел. **, до 03.07.2017 година

             ПРЕДУПРЕЖДАВА Р.Й.С., ЕГН **********, адрес *** за последиците от неизпълнението на заповедта- на основание чл.21 ал.2 ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

          УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

Заповедта и препис от настоящото решение да се връчат на страните и да се изпратят служебно на РУМВР гр. Разград, препис от решението да се изпрати и на НПО Разград.

 

                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ :