П Р О Т О К О Л

 

 

2017 година                                                                                        гр. Разград

Разградският районен съд      граждански         състав

На              двадесет и      трети август                 2017 година

В публично заседание в следния състав:

                                                                                                       

      ПРЕДСЕДАТЕЛ:   ДОРОТЕЯ ИВАНОВА

                             СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:  

                                                                              

 

 

Секретар: Ж. Р.

Прокурор:   ДАНИСЛАВ НИКОЛОВ

Сложи за разглеждане докладваното от съдията

      НОХ           дело №      679         по описа за 2017 година

На именното повикване в  10.30 часа, се явиха:

 

          ЗА РРП прокурор Николов.

ПОДСЪДИМИЯТ, редовно призован, явява се лично и със защитник адв. И.И..

ПРОКУРОРЪТ: Да се даде ход на делото по реда на Глава 29 НПК предвид  депозираното споразумение.

АДВ.И.: Да се даде ход на делото.

          СЪДЪТ

             О П Р Е Д Е Л И:

ДАВА ход на делото по реда на гл. 29 от НПК.

СНЕМА самоличността на подсъдимият.

 Б.Л.К., роден на *** ***, с адрес ***, български гражданин, с основно образование, безработен, неженен, осъждан, ЕГН **********.                                                                                   ПРОКУРОРЪТ: Поддържам представеното  споразумение, същото  не противоречи на закона и морала, поради което предлагам да го одобрите. Считам, че за извършеното от подсъдимия е определено съответстващо наказание.

АДВ.И.: Постигнали сме споразумение, което не противоречи на закона и морала, моля да го одобрите.   ПОДСЪДИМИЯТ: Разбирам в какво съм обвинен. Признавам се за виновен. Разбирам последиците от споразумението. Съгласен съм с тях. Доброволно подписах споразумението.

СЪДЪТ не предлага промени в споразумението, поради което вписва следния окончателен вариант на същото на основание чл. 382, ал. 6 НПК:

Настоящото споразумение касае  НОХД  679/2017 г. по описа на РС Разград и се сключва между: Данислав Николов - прокурор в Районна прокуратура Разград, адв. И.И.,*** - служебен защитник и подс. Б.Л.К., роден на *** ***, с адрес ***, български гражданин, с основно образование, безработен, неженен, осъждан, ЕГН **********, по силата на което:

Страните се съгласяват НОХД № 679/2017 г. по описа на PC Разград да бъде решено със споразумение и да не се провежда съдебно разглеждане по общия ред.

Подсъдимият Б.Л.К. се признава за ВИНОВЕН за това, че на 10.08.2017 г. на Т-образното кръстовище на път Ш-2003 гр. Сеново- с. Дряновец  с път 1-2 Русе- Разград- Варна, е управлявал моторно превозно средство - лек автомобил, марка „Опел Вектра“, с номер на рама - W0L0JBF35Y1161045, което не е регистрирано по надлежния ред - престъпление по чл. 345, ал. 2 вр. ал. 1 НК.

Страните се съгласяват за така извършеното престъпление от поде. Б.К., при условията на чл. 54, ал. 1 от НК да му бъде наложено наказание глоба в размер на 500 лева.                                                                                                                     Разноски по делото - няма.                                                                                       Страните подписват настоящото споразумение като заявяват, че са съгласни изцяло и безусловно с неговото съдържание.                                    Поде. Б.К. декларира, че е съгласен изцяло и безусловно със съдържанието на настоящото споразумение и че е съгласен делото да не се разглежда по общия ред.

 

ПРОКУРОР:

                      /Д.Николов/

 

ЗАЩИТНИК:

                      /адв.Ив.И./

 

ПОДСЪДИМ:

                       /Б.К./

СЪДЪТ след като се убеди, че така постигнатото споразумение не противоречи на закона и морала

         О П Р Е Д Е Л И:

ОДОБРЯВА постигнатото между подс. Б.Л.К., роден на *** ***, с адрес ***, български гражданин, с основно образование, безработен, неженен, осъждан, ЕГН **********, представляван от защитника си адв. Ив.И. ***, представлявана от прокурор   Данислав Николов споразумение съгласно което:

ПОДСЪДИМИЯТ Б.Л.К., роден на *** ***, с адрес ***, български гражданин, с основно образование, безработен, неженен, осъждан, ЕГН **********, се признава  ЗА ВИНОВЕН в това, че на 10.08.2017 г. на Т-образното кръстовище на път Ш-2003 гр.Сеново-с.Дряновец с път 1-2 Русе-Разград-Варна, е управлявал моторно превозно средство - лек автомобил, марка „Опел Вектра“, с номер на рама - W0L0JBF35Y1161045, което не е регистрирано по надлежния ред - престъпление по чл. 345, ал. 2 вр. ал. 1 НК и му налага наказание, при условията на чл. 54, ал. 1 от НК да му бъде наложено наказание ГЛОБА в размер на 500 лева.

Прекратява производството по нохд 679/2017 г. по описа на РС Разград.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

ЗАСЕДАНИЕТО приключи в     10.40 ч.

ПРОТОКОЛЪТ изготвен днес в с.з.

 

 

 

СЕКРЕТАР:                                    РАЙОНЕН СЪДИЯ: