С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

17.08.2017 г.  гр.Разград

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

            Гр.д. №        1502/2017г. на РРС.

            Съдия Константин Косев  от Районен съд Разград

            НА основание чл.15, ал. 2 от Закона за защита срещу домашното насилие  като взе предвид постановеното решение по гр.д. №   1502  /2017 г., което подлежи на незабавно изпълнение, Съдът разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА  ЗАЩИТА:

 

        НАЛАГА мярка за  ЗАЩИТА в полза на  Д.Т.И., ЕГН ********** ***  срещу осъществявано ДОМАШНО НАСИЛИЕ от С.Г.К., ЕГН ********** ***.

         ЗАДЪЛЖАВА С.Г.К., ЕГН ********** *** да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на Д.Т.И.,

         ЗАБРАНЯВА на С.Г.К., ЕГН ********** *** да приближава  ищцата, жилището на родителите на ищцата, обитавано често от ищцата, находящо се  в гр. Разград, бул. Княз Борис №***, жилището в което живее ищцата, находящо се  в гр. Разград, бул. България №***, вх.***, ап.***, местоработата й в базата на „Агроспектър 2000“ ООД в местността Боаза до гр. Разград, местата за социални контакти и отдих на ищцата за срок от ОСЕМНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.

           ЗАДЪЛЖАВА С.Г.К., ЕГН ********** да посещава специализирана програма към Консултативен център по проблемите на домашното насилие към Центъра на НПО гр.Разград, ул.“Освобождение“, №34.

         ПРЕДУПРЕЖДАВА С.Г.К., ЕГН ********** *** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

            Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

            УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

            Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РУ на МВР Разград  и на Центъра на НПО гр.Разград, ул.“Освобождение“, №34.

 

           

 

                                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: