С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

16.08.2017 г.  гр.Разград

В  И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

            Гр.д. № 1572/2017 г. на РРС.

            Съдия НЕЛИ ГЕНЧЕВА от Районен съд Разград

            НА основание чл.15 ал.2  от Закона за защита от домашното насилие  като съобрази, че съдебното решение подлежи на предварително изпълнение, Съдът разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА  ЗАЩИТА:

           

НАЛАГА мярка за  ЗАЩИТА на О.И.С., ЕГН ********** *** за осъществена от Д.Р.Д., ЕГН ********** *** проява на домашно насилие на 09.07.2017  г. в гр.Разград,  като:

            ЗАДЪЛЖАВА  Д.Р.Д., ЕГН ********** *** да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на  О.И.С., ЕГН ********** ***.

            ВРЕМЕННО ОПРЕДЕЛЯ местоживеенето на детето Д. Д. Р., родена на *** г. при О.И.С., ЕГН ********** *** за срок  от ШЕСТ МЕСЕЦА.

ЗАДЪЛЖАВА Д.Р.Д., ЕГН ********** *** да посещава специализирана програма към Консултативен център по проблемите на домашното насилие към Центъра на НПО гр.Разград, ул.“Освобождение“, №34.

            ПРЕДУПРЕЖДАВА Д.Р.Д., ЕГН ********** *** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителя и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

            УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

            Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РУ на МВР Разград   и на Центъра на НПО гр.Разград, ул.“Освобождение“, №34.

 

                                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: