О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

21.09.2017 г., гр.Разград

 

       Светлана Чолакова, съдия-докладчик по гр. д. № 1756/2017г.  по описа на РРС, в закрито съдебно заседание на 21.09.2017 г., съобрази следното: Съдът е оставил молба без движение, като е указал на ищеца да посочи имота съобразно актуалния му регулационен статут в петитума на иска, както да представи скица и данъчна оценка за същия/представените са за друг имот/.  Съобщението е получено на 09.08.2017г., като в едноседмичния срок, е допълнена исковата молба, но отново не е индивидуализиран имота, като за целта е поискано издаване са съдебно удостоверение за снабдяване с необходимите документи, като първоначалния срок е продължен с един месец. Продълженият срок е изтекъл на 18.09.2017г., но посочената нередовност не е отстранена.

Ето защо съдът намира, че исковата молба следва да бъде върната поради неизпълнение на съдебните указания в определения срок. 

Воден от изложеното  съдът

           

                                                  О П Р Е Д Е Л И:

ВРЪЩА молбата подадена от  А.Б.А. и Л.Б.А. по гр.д. №1756/2017г., поради неизпълнение на съдебните указания и прекратява производството по делото.

        Определението подлежи на обжалване с частна жалба пред РОС в едноседмичен срок от връчването му на ищците.

       

                                                          Районен съдия: