ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА по ЗЗДН

 

гр. Разград, 15.09.2017г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЗГРАДСКИЯТ РАЙОНЕН СЪД, на основание чл. 15, ал.2 от ЗЗДН, като констатира, че решение № 283 от 15.09.2017г. по гр.д. № 1908/2017г. на Районен съд - Разград подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА по ЗЗДН

 

НАЛАГА мярка за ЗАЩИТА на :

С.П.П., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, със съдебен адрес:***,

срещу :

К.Г.Г.,  ЕГН **********,  с постоянен и настоящ адрес ***, за осъществено от последния домашно насилие на 09.08.2017 г.,

като:

ЗАДЪЛЖАВА К.Г.Г.,  ЕГН **********,  с постоянен и настоящ адрес ***, да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на С.П.П., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, със съдебен адрес:***.

ОТСТРАНЯВА К.Г.Г.,  ЕГН **********,  с постоянен и настоящ адрес ***, от съвместно обитаваното жилище, находящо се на адрес: гр. **, ЗА СРОК ОТ ОСЕМНАДЕСЕТ МЕСЕЦА.

РАЗПОРЕЖДА, при отказ на К.Г.Г., ЕГН **********, да предаде ключовете от гореописаното съвместно обитаваното жилище, тези ключове да се изземат от полицейските служители, на осн. чл. 8, ал.5 ППЗЗДН.

ЗАБРАНЯВА, за срок от ОСЕМНАДЕСЕТ МЕСЕЦА, на К.Г.Г.,  ЕГН **********,  с постоянен и настоящ адрес ***, да приближава на разстояние по - малко от 100 м. /сто метра/ до:

-             С.П.П., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, със съдебен адрес:***,

-             жилището в което живее С.П.П., ЕГН **********, с постоянен и настоящ адрес ***, със съдебен адрес:***.

- местоработата на С.П.П., ЕГН ********** - Дом на науката и техниката – Разград, с адрес гр. **, както и местата за социални контакти и отдих на С.П.П., ЕГН **********.

ПРЕДУПРЕЖДАВА К.Г.Г.,  ЕГН **********,  с постоянен и настоящ адрес ***, за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.3 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

 

ЗАПОВЕДТА за защита подлежи на незабавно изпълнение.

                   

                                                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: