С Ъ Д Е Б Н А    З А П О В Е Д

                                                       , 12.12.2017г., гр.Разград

 

                                           В   И М Е Т О    Н А    Н А Р О Д А

      

                   Районен съдия Светлана Чолакова от Разградският районен съд                      

 

            На основание чл.15 ал.2 от Закона за защита срещу домашното насилие като констатира, че решението по гр.д.№ 2689/2017г. подлежи на незабавно изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

                                                         З А П О В Е Д :

 

              НАЛАГА мярка за защита на Д.А.Д., ЕГН **********, адрес ***  и Д.Б.Б., ЕГН ********** срещу осъществявано ДОМАШНО НАСИЛИЕ от Б.Б.К., ЕГН **********, адрес ***.

             ЗАДЪЛЖАВА Б.Б.К., ЕГН **********адрес ***, да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на Д.А.Д., ЕГН **********, адрес ***  и Д.Б.Б., ЕГН **********.

             ЗАБРАНЯВА на Б.Б.К., ЕГН ********** адрес *** да приближава Д.А.Д., ЕГН ********** и Д.Б.Б., ЕГН ********** - с изключение на два дни в месеца по договорка между страните за лични контакти с детето, жилището, което обитават в гр.***, местоработата на първата в ** и местата за социални контакти и отдих за срок от 6 /шест/ месеца, считано от влизане в сила на решението.

ВРЕМЕННО определя местоживеенето на детето Д.Б.Б., ЕГН **********   при майката Д.А.Д., ЕГН ********** с адрес ***, за срок от 6 /шест/ месеца, считано от влизане в сила на решението.

         ПРЕДУПРЕЖДАВА Б.Б.К., ЕГН ********** адрес *** за последиците от неизпълнението на заповедта- на основание чл.21 ал.2 ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

Заповедта подлежи на незабавно изпълнение.

          УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати служебно на РУ на МВР гр. Търговище и гр. Разград за изпълнение.

 

                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ :