Р Е Ш Е Н И Е

 

                                             2018 година                                   град Разград

 

В   И М Е Т О    Н А     Н А Р О Д А

 

Разградският районен съд                                                  наказателен състав

На     втори март                                                                             2018 година

В публично заседание в следния състав:

 

                                                 ПРЕДСЕДАТЕЛ:  НИКОЛАЙ БОРИСОВ

                   

Секретар: Галя Мавродинова

Прокурор:

Като разгледа докладваното от съдията

АН дело   169 по описа за 2018 година

 

Р  Е  Ш  И:

 

ПРИЗНАВА нарушителя Г.И.Ш. – роден на *** ***, бълг. гражданин, със средно образование, разведен, неосъждан, от гр. Разград, ул. ***** № */*, ЕГН **********, работещ, за ВИНОВЕН в това, че на 02.03.2018 година около 15 часа в гр. Разград, на ул. Цар Асен № 10, е извършил проява на дребно хулиганство, изразяваща се в нанасяне на удари по лицето на Г.И.Г. ***, поради което и на основание чл. 1, ал. 1, т. 2 от УБДХ МУ НАЛАГА НАКАЗАНИЕ ГЛОБА в размер на 100 /сто/ лева

ПРИЗНАВА нарушителя Г.И.Г.  - роден на *** година в гр. Варна, бълг. Гражданин, със средно образование, разведен, осъждан, от гр. Разград, ул. ******** № ***, безработен, ЕГН ********** за ВИНОВЕН в това, че на 02.03.2018 година около 15 часа в гр. Разград, на ул. Цар Асен № 10, е извършил проява на дребно хулиганство, изразяваща се в отправяне на обидни думи и псувни по отношение на Г.И.Ш. ***, поради което на основание чл. 1, ал. 1, т. 2 от УБДХ му налага АДМИНИСТРАТИВНО НАКАЗАНИЕ ГЛОБА в размер на 200.00 /двеста/ лева.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване в срок до 24 часа от постановяването му пред Окръжен съд Разград на касационните основания, предвидени в Наказателно-процесуалния кодекс.

НАСРОЧВА делото пред Окръжен съд Разград за 06.03.2018 година от 14.00 часа в случай на обжалване, за което незабавно да се уведоми Окръжна прокуратура - Разград.

 

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ: