СЪДЕБНА  ЗАПОВЕД

                                    12.09.2018 година,  гр. Разград

 

В   И М Е Т О    Н А     Н А Р О Д А

       

Съдия Николай Борисов от Районен съд гр. Разград

                    НА основание чл. 16, ал. 1 от Закона за защита от домашно насилие, като констатира, че решението  по гр. д. №  1363/2018 г. подлежи на незабавно изпълнение разпореди, да се издаде следната

 

З А П О В Е Д:

 

НАЛАГА мярка за ЗАЩИТА на Г.Р.С.,  ЕГН ********** *** и Р. Р.С., ЕГН ********** срещу Р.Й.С., ЕГН ********** ***  като:

          ЗАДЪЛЖАВА Р.Й.С., ЕГН ********** *** да се въздържа от извършване на домашно насилие по отношение на Г.Р.С.,  ЕГН ********** и Р. Р.С., ЕГН **********.

          ЗАБРАНЯВА на Р.Й.С., ЕГН ********** *** да приближава Г.Р.С.,  ЕГН ********** и Р. Р.С., ЕГН **********, както и жилището им, находящо се в гр. **, учебните заведения, местата за социални контакти и отдих на молителите,  за срок от 9 /девет/ месеца.

          ОПРЕДЕЛЯ местоживеенето на молителите Г.Р.С., ЕГН **********  и  Р. Р.С., ЕГН ********** при майката Я.П.С., ЕГН ********** *** за срок от 9 /девет/ месеца.

          ОПРЕДЕЛЯ режим на лични отношения на Р.Й.С., ЕГН ********** *** с Г.Р.С.,  ЕГН ********** и Р. Р.С., ЕГН ********** всяка втора и четвърта събота от месеца за времето от 10.00 часа до 16.00 часа.

ЗАДЪЛЖАВА Р.Й.С., ЕГН ********** *** да посещава специализирани програми на консултативния център по проблемите на домашното насилие към Центъра на НПО Разград, като следва да установи контакт до 21.09.2018 г. на телефон 0898552688.   

ПРЕДУПРЕЖДАВА Р.Й.С., ЕГН ********** за последиците от неизпълнението на заповедта – на основание чл.21 ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на съдебната заповед полицейският орган, констатирал нарушението  задържа нарушителят и незабавно уведомява органите на прокуратурата.

          УКАЗВА  на полицейските органи да следят за изпълнението на заповедта.

         

 

                                РАЙОНЕН СЪДИЯ: